Get Focused

Mari Bøhlerengen

Mari Bøhlerengen er 24 år og er ungdomspastor i Salemkirken Sandefjord. Hun er en solid dame, som er et forbilde for veldig mange, i tillegg så treffer hun ungdommer på en unik måte. Hun skal tale på årets Get Focused og hun kommuniserer på en relevant og kreativ måte. Samtidig som det er så ekte og nært. Hun har gått 2 år på Hillsong College i Australia, og er utdannet ved Høyskolen for Ledelse og Teologi. Du kommer ikke til å angre hvis du hører på denne dama her!⁠

Radiate Worship

Radiate Worship er et lovsangsband basert i Bergen, men med et internasjonalt nedslagsfelt. Dette er banebrytende lovsang som sprenger rammer. Vi gleder oss stort til lovsangskonsert med Radiate!

Siri Iversen

Siri Iversen er en ettertraktet taler og dyktig formidler. Hun er til daglig pastor og bibelskolelærer, og både engasjerer, utfordrer og inspirerer. Siri hører du på åpningsmøtet under Get Focused, og på lørdag formiddag på 20&30.

Thomas Neteland

Thomas er kreativ pastor, og har tidligere vært ungdomspastor i Sentrumskirken Sandnes. Han har en unik evne å kombinere humor og Jesus, og å gjøre evangeliet forståelig og levende. Han lever for å gjøre Jesus kjent og synlig. Dette gjør han gjennom å preke på det største festivalene, og skrive lovsanger som du helt sikkert har sunget før.